127 Otpustul La Acatiste Proaspăt
127 Otpustul La Acatiste Proaspăt. Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot.
Aici Acatist De Multumire Pdf
Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în. Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier. Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul. Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot.Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot.
Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în. Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în. Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i. Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire.
Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie): Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie:
Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot. Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în. Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei. Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie: Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul. Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire.
Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba... Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie:. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie:
Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei. Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i. Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire.. Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier.
Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot... Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie): Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul.
Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire.. Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei. Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie): Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie: Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie:
Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier. Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în.. Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier.
Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot.. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei. Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier. Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în. Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i.
Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie: Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie: Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie):. Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei.
Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba.. Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în.
Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie): Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul. Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei. Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot. Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire.
Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie:.. . Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie:
Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier. . Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot.
Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie: Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în... Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire.
Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în. Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie): Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie: Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire.
Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie): Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie): Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în. Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier. Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe... Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie):
Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire... Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie: Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie): Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în. Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul. Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei... Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba.
Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier... Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier.
Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie: Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i. Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul.. Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe.
Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei. Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei. Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie): Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie: Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul. Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier. Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în... Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în.
Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie: Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot. Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i. Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în... Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie):
Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei.. Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot. Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i. Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul. Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie): Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în. Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier. Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul.
Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei. Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot. Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie: Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în. Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier. Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul. Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei. Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie): Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective.
Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie: . Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei.
Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot. Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie): Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei. Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul. Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie: Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier. Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot.. Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei.
Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul.. Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în. Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie): Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier. Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie:. Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe.
Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul.. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în. Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot. Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe... Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în.
Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i. Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot. Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie): Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în. Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba.. Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe.
Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în. Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul. Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier... Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire.
Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot.. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în. Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie: Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei. Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie): Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i. Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier.. Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul.
Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei... Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot... Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective.
Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective.. Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier. Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei. Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i. Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot.
Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul. Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie: Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier. Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei. Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier.
Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul. Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie): Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i. Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier.
Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe.. Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie:. Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier.
Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe.
Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie: Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i.. Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe.
Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i. Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie: Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie):
Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul.. Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în. Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie): Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective.
Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul... Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier. Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i. Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot. Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei.
Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei. Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în. Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot. Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier. Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie:.. Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective.
Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în... Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot. Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în. Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie: Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie): Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei. Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire.
Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în.. Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul.. Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier.
Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul. Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i. Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul. Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot. Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în. Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei. Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba.. Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective.
Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie: Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul.
Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire.. Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în. Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie: Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot. Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul. Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie): Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i... Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în.
Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie): Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în. Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i. Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei. Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier.. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire.
Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot. Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie: Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei.. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie:
Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot. Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i.. Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei.
Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot. Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire.
Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei... Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei. Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot. Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în... Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire.
Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie: .. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie:
Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei. Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul. Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie): Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în. Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot.. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie:
Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire... Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie): Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie: Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în. Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire.
Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în... Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie: Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot. Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în. Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier. Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire... Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie:
Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire... . Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie):
Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier. Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe.
Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei. Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie): Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul. Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i. Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot. Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie: Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul.
Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie): Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în. Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul.. Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie):
Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie: Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei. Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie): Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot. Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul. Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier. Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie:
Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot. Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i. Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie): Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i.
Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie: Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i. Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot. Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie): Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul. Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier.
Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective.. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie:. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie:
Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie):. Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective.. Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în.
Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier... Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie): Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie: Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i. Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul... Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie):
Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie): Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul. Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în. Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei. Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier.. Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier.
Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul. Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot. Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în. Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei. Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier. Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul. Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie): Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe... Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie):
Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul. Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul. Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot. Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie):. Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul.
Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie): Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie: Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier. Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul. Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot. Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie): Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei. Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective. Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul.
Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i. Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot. Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier. Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i. Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie):
Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe.. . Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i.
Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Cel ce a înviat din morți, hristos, adevăratul dumnezeul nostru, pentru rugăciunile preacuratei maicii sale, cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Cand citim acasa, nu e nevoie sa facem otpustul. Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Ceea ce este scris in unele carti la sfarsitul acatistelor de exemplu, este valabil atunci cand acatistul este citit in biserica de catre preot. Această rugăciune de încheiere se întâlneşte în... Atunci credincioşii pot ieşi din biserică, după terminarea slujbei respective.
Otpustul la înălțarea sfintei cruci (14 septembrie):. . Otpusturile praznicelor împărătești, care se zic la vecernie, la utrenie și la sfânta liturghie:
Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Otpustul este partea de incheiere a oricarei slujbe. Отпуст) sau apolisul este partea finală a unei sfinte slujbe, în care episcopul sau preotul dă binecuvântarea finală credincioșilor și încheie slujba. Cuvântul ,,apolis" provine din limba greacă şi înseamnă eliberare, ieşire. Conform tipicului manastiresc, la liturghia pascala, in fata icoanei mantuitorului, pe o masa se pune o paine („artos"), care are imprimata pe ea icoana invierii i... Inainte de otpustul liturghiei, aceasta se binecuvanteaza prin rugaciunea speciala din liturghier.